Huishoudelijke dienstverlening met een glimlach

Voor huishoudelijke hulp met dienstencheques moet u bij Vioculescu Lucian regio Oud-Heverlee, Leuven, Vlaams-Brabant. Thuishulp, strijkhulp, poetshulp of kuisvrouw? Bij Vioculescu Lucian moet u zijn!

 

Liggen er stapels strijkgoed thuis op u te wachten? Hebt u huishoudelijke hulp nodig bij het schoonmaken? Of misschien hulp bij het vervoeren van een mindervalide? Woont u in de regio Leuven - Oud-Heverlee (Neerijse, Loonbeek, Huldenberg, Sint-Agatha-Rode, Ottenburg, Korbeek-Dijle)?

 

Neem dan contact op met Lucian Voiculescu!

 

Lucian Voiculescu zorgt voor een geschikte huishoudelijke hulp die instaat voor de schoonmaak en het onderhoud van uw woning, het lappen van de ramen en het doen van uw dagelijkse boodschappen. Al onze huishoudhulpen zijn professioneel opgeleid en zetten zich honderd procent in tijdens het reinigen van uw woning.

 

Ook voor een strijkster kan Lucian Voiculescu zorgen. Een van onze professionele strijkers zorgt ervoor dat al uw strijk- en verstelwerk gladgestreken weer in de kast komt te liggen. De strijk kan zowel bij u thuis als buitenshuis uitgevoerd worden.

 

De strijkster of huishoudhulp betaalt u met een papieren of elektronische dienstencheque per gewerkt uur.

 

Bel ons gerust en wij leveren u precies de juiste schoonmaakster, strijkster, boodschappenhulp of hulp bij het vervoer van iemand met beperkte mobiliteit.

 

Schakel Lucian Voiculescu in voor strijkwerk en huishoudelijke hulp!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review